2023 Garnier SkinCare SKIN ACTIVE Hydra Bomb Mask Night PREL2023 Garnier SkinCare SKIN ACTIVE Hydra Bomb Mask Night PREL2023 Garnier SkinCare SKIN ACTIVE Hydra Bomb Mask Night PREL

Skin Naturals Masca servetel Garnier Skin Naturals cu Extract de Albastrele si Acid Hialuronic pentru hidratare si reparare

Masca servetel concentrata cu ProRetinol: netezeste liniile fine si uniformizeaza aspectul tenului in 5 minute. Produsul este recomandat tuturor tipurilor de ten.

marime
28 g

Detalii produs

Masca servetel pentru hidratare intensa si reparare imbogatita cu Extract de albastrele si Acid Hialuronic. Foloseste masca servetel de la Garnier pentru pentru a-ti revitaliza tenul cu un boost de hidratare in doar 15 minute! Produsul este recomandat tuturor tipurilor de ten, inclusiv celui sensibil. Produsul este recomandat pentru toate tipurile de ten.

Beneficii

Dupa 15 minute **: Tenul este intens rehidratat si reimprospatat.

Dimineata***: Semnele de oboseala sunt reduse, tenul are aspect mai neted si mai sanatos.

*Test instrumental – 24 voluntari. Auto-evaluare: 75 femei. **O singura utilizare. ***Prima trezire.

Utilizare

1. Desfaceti masca. Aplicati cu delicatete pe tenul curat. Ajustati masca pe conturul fetei. 
2. Lasati sa actioneze pentru 15 minute, apoi indepartati masca. 
3. Masati excesul de produs pana intra in piele, inclusiv pe gat, sau indepartați-l cu o discheta demachianta.

Ingrediente

AQUA / WATER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ARGININE, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER, CITRIC ACID, COCO-BETAINE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, HYDROGENATED, STARCH HYDROLYSATE, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LIMONENE, MANNOSE, MARIS AQUA / SEA WATER, P-ANISIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE, PROPANEDIOL, PVM/MA COPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.