2023 Garnier SkinCare SKIN ACTIVE Hydra Bomb Mask Dull Skin PREL2023 Garnier SkinCare SKIN ACTIVE Hydra Bomb Mask Dull Skin PREL2023 Garnier SkinCare SKIN ACTIVE Hydra Bomb Mask Dull Skin PREL

Skin Naturals Masca servetel Garnier Skin Naturals cu Sakura si Acid Hialuronic pentru hidratare si revitalizare

Ingrediente: Masca servetel pentru hidratare intensa si iluminare imbogatita cu Sakura si Acid Hialuronic. Foloseste masca servetel de la Garnier pentru un boost de hidratare in doar 15 minute.

marime
28 g

Utilizare

Masca servetel pentru hidratare intensa si iluminare imbogatita cu Sakura si Acid Hialuronic. Foloseste masca servetel de la Garnier pentru un boost de hidratare in doar 15 minute. 

Beneficii

Eficacitate dovedita*:

Dupa 15 minute: tenul este intens hidratat*, este mai neted si mai luminos, iar tenul are aspect mai uniform si proaspat, dupa o singura utilizare.

Dupa 1 saptamana, luand in calcul 3 aplicari pe saptamana: tenul are aspect mai sanatos si este reumplut prin hidratare.

*Test instrumental – 24 voluntari. Auto-evaluare: 54 femei. 

Utilizare

1.Desfaceti masca. Aplicati cu delicatete pe tenul curat. Ajustati masca pe conturul fetei. 
2. Lasati sa actioneze pentru 15 minute, apoi indepartati masca. 
3. Masati excesul de produs pana intra in piele, inclusiv pe gat, sau indepartați-l cu o discheta demachianta.

Ingrediente

HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LIMONENE, MANNOSE, P-ANISIC ACID, PEG-40, HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE, PRUNUS YEDOENSIS LEAF EXTRACT, PVM/MA COPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE