2023 Garnier SkinCare SKIN ACTIVE Hydra Bomb Mask Dull Skin PREL2023 Garnier SkinCare SKIN ACTIVE Hydra Bomb Mask Dull Skin PREL2023 Garnier SkinCare SKIN ACTIVE Hydra Bomb Mask Dull Skin PREL

Skin Naturals Masca servetel Garnier Skin Naturals cu Sakura si Acid Hialuronic pentru hidratare si revitalizare

Ingrediente: Masca servetel pentru hidratare intensa si iluminare imbogatita cu Sakura si Acid Hialuronic. Foloseste masca servetel de la Garnier pentru un boost de hidratare in doar 15 minute.

marime
28 g

Utilizare

Masca servetel pentru hidratare intensa si iluminare imbogatita cu Sakura si Acid Hialuronic. Foloseste masca servetel de la Garnier pentru un boost de hidratare in doar 15 minute. 

Beneficii

Eficacitate dovedita*:

Dupa 15 minute: tenul este intens hidratat*, este mai neted si mai luminos, iar tenul are aspect mai uniform si proaspat, dupa o singura utilizare.

Dupa 1 saptamana, luand in calcul 3 aplicari pe saptamana: tenul are aspect mai sanatos si este reumplut prin hidratare.

*Test instrumental – 24 voluntari. Auto-evaluare: 54 femei. 

Utilizare

1.Desfaceti masca. Aplicati cu delicatete pe tenul curat. Ajustati masca pe conturul fetei. 
2. Lasati sa actioneze pentru 15 minute, apoi indepartati masca. 
3. Masati excesul de produs pana intra in piele, inclusiv pe gat, sau indepartați-l cu o discheta demachianta.

Ingrediente

HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LIMONENE, MANNOSE, P-ANISIC ACID, PEG-40, HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE, PRUNUS YEDOENSIS LEAF EXTRACT, PVM/MA COPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.