3600542433327 1350 18003600542433327 1350 18003600542433327 1350 1800

Skin Naturals Serum cu Vitamina C Garnier Skin Naturals cu efect de stralucire

Primul serum de la Garnier concentrat cu [3.5%] Vitamina C + Niacinamide + acid salicilic: petele pigmentare sunt reduse dupa doar 6 zile!

marime
30 ml

Serum cu Vitamina C Garnier Skin Naturals cu efect de stralucire

Primul serum de la Garnier concentrat cu [3.5%] Vitamina C + Niacinamide + acid salicilic: petele pigmentare sunt reduse dupa doar 6 zile!

 

Combinatia de ingrediente active [VITAMINA C * + NIACINAMIDE + ACID SALICILIC] este cunoscuta pentru capacitatea sa de a reduce petele pigmentare si de a face pielea mai neteda, iar EXTRACTUL DE LAMAIE este un antioxidant care ofera stralucire tenului.

Utilizare

Aplicati produs, in cantitatea unei pipete, pe tenul curat si masati usor pana intra complet in piele. Folositi dimineata si seara, inainte de crema de zi sau de noapte. A se evita zona ochilor. in cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.