serum vitamina c stralucireserum vitamina c stralucireserum vitamina c stralucire

Skin Naturals Serum cu Vitamina C Garnier Skin Naturals cu efect de stralucire

Primul serum de la Garnier concentrat cu 3.5% [Niacinamida + Vitamina C* + Acid Salicilic]. Ilumineaza tenul si reduce petele pigmentare in 6zile

marime
30 ml

Detalii produs

Primul serum de la Garnier concentrat cu 3.5% [Niacinamida + Vitamina C* + Acid Salicilic]. Ilumineaza tenul si reduce petele pigmentare in 6zile**.
*Derivat de Vitamina C.
**Test clinic, 74 respondenti, 8 saptamani.

 

Produsul este potrivit tuturor tipurilor de ten.

Utilizare

Aplicati produs, in cantitatea unei pipete, pe tenul curat si masati ușor pana intra complet in piele. Folositi dimineata pe pielea curata. ATENTIE: A se evita zona ochilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta. Testat dermatologic.

Ingrediente si inovatie

EFICACITATE DOVEDITA: Dupa 3 zile: pielea are un aspect mai neted si mai uniform, iar luminozitatea tenului este intensificata. Dupa 6 zile: vizibilitatea petelor pigmentare este redusa. Dupa 56 de zile** - cu 43% mai putine pete pigmentare in comparatie cu pielea fara pete. Combinatia de ingrediente active [NIACINAMIDA + VITAMINA C* + ACID SALICILIC] este cunoscuta pentru capacitatea sa de a reduce petele pigmentare si de a face pielea mai neteda, iar EXTRACTUL DE LAMAIE este un antioxidant care ofera stralucire tenului. **Test clinic, 74 respondenti, 8 saptamani.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.