Text

Încă din 1904, Garnier creează produse cosmetice performante și inovatoare, cu ingrediente naturale, care se bazează pe expertiză pentru a lăsa părul și tenul plin de sănătate și astfel să faciliteze apropierea de cei din jur.

AM TRECUT
TESTUL
TIMPULUI

Creat în Franța în 1904 de Alfred Amour Garnier, brand-ul a luat ființă odata cu lansarea primei loțiuni capilare pe baza de plante, Lotiunea Garnier. Garnier și-a extins expertiza în îngrijirea pielii și și-a consolidat reputația de expert în frumusețea naturală, aducând pe piața cosmeticelor soluții naturale pentru combaterea poluării, acneei, razelor UV sau oboselii.

PUTEREA NOASTRĂ
VINE
DIN NATURĂ

Garnier își bazează expertiza pe bogăția naturii: fructe, cereale, muguri și flori cu proprietăți benefice în îngrijirea pielii și a părului. Ingredientele lor active sunt extrase grație expertizei și tehnicilor avansate ce profită din plin de energia și bogăția naturii.

FRUMUSEȚEA
NATURALĂ

În prezent, adevărata frumusețe este naturală, sănătoasă și plină de viață. Garnier nu a încercat niciodată să ascundă cine sunteți cu adevărat. Brandul vă permite să vă arătați întregul potențial datorită produselor simple, cu formule bazate pe ingrediente active naturale, pentru o piele și un păr mai frumoase ca niciodată.

O FRUMUSEȚE
DURABILĂ

Garnier oferă accesul la frumusețe unui număr mare de consumatori și totodată are grijă să reducă impactul ecologic pe care-l are asupra mediului. Brandul promite achiziții de durată, reducerea impactului ambalajelor produselor sale asupra mediului.

DREPTUL
UNIVERSAL
LA FRUMUSEȚE

Garnier este o marcă internațională de îngrijire ale pielii și părului unde diferitele brand-uri iconice acoperă patru categorii și șapte arii de expertiză. Peste tot în lume, acestea aduc produse inovatoare și accesibile, dezvoltate din dorința de a răspunde nevoilor de îngrijire ale femeilor și bărbaților.