POLITICA CU PRIVIRE LA PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Actualizată la data de 9.12.2022

 

Dorința L’Oréal este să fie un cetățean corporativ model și să contribuie la construirea unei lumi mai bune. Acordăm o importanță deosebită onestității și transparenței și ne angajăm să construim o relație puternică și de durată cu dumneavoastră, bazată pe încredere și beneficii reciproce. O parte din acest angajament înseamnă protejarea și respectarea vieții private și a alegerilor dumneavoastră. Respectarea vieții private este esențială pentru noi. Acesta este motivul pentru care am stabilit „Promisiunea noastră de confidențialitate” și Politica noastră de confidențialitate de mai jos.

 

PROMISIUNEA NOASTRĂ DE CONFIDENȚIALITATE

 1. Respectăm confidențialitatea datelor și alegerilor dumneavoastră.
 2. Ne asigurăm că securitatea și confidențialitatea sunt încorporate în tot ceea ce facem.
 3. Nu vă vom trimite comunicări de marketing decât dacă ne-ați solicitat. Vă puteți răzgândi oricând.
 4. Nu vom vinde datele dumneavoastră personale.
 5. Ne-am angajat să păstrăm în siguranță datele dumneavoastră cu caracter personal. Aceasta include doar colaborarea cu parteneri de încredere.
 6. Ne-am angajat să fim deschiși și transparenti cu privire la modul în care folosim datele personale.
 7. Nu vă vom folosi datele tale personale în moduri despre care nu v-am înștiințat în prealabil.
 8. Vă respectăm drepturile și vom încerca întotdeauna să răspundem solicitărilor dumneavoastră în măsura posibilităților, în conformitate cu propriile noastre responsabilități legale și operaționale.

Pentru a oferi mai multe informații despre practicile noastre privind confidențialitatea, vom stabili mai jos  tipurile de date personale pe care le-am putea primi direct de la dumneavoastră sau din interacțiunile dumneavoastră cu noi, cum le putem folosi, cu cine le putem împărtăși, cum le protejăm și le păstrăm în siguranță precum și drepturile dumneavoastră cu privire la datele dumneavoastră personale. Bineînțeles, există posibilitatea ca nu toate situațiile să vă fie aplicabile. Această politică de confidențialitate vă oferă o imagine de ansamblu asupra tuturor situațiilor posibile în care am putea interacționa împreună.

Cu cât interacționați mai mult cu noi, cu atât mai mult ne permiteți să vă cunoaștem mai bine și cu atât mai mult vă putem oferi servicii personalizate.

Atunci când ne transmiteți datele personale noua sau când colectăm date personale despre dumneavoastră, le vom folosi în conformitate cu această politică. Citiți cu atenție aceste informații precum și pagina noastră Q & A (dacă există).

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați la DPO.ro@loreal.com.

CE VEȚI GĂSI IN ACEASTA POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE?

Cine suntem?

Ce reprezintă datele cu caracter personal?

Ce date personale colectăm și cum le folosim?

Cum colectă și primim datele?

Automatizarea luării deciziilor

Profilarea

Cine vă poate accesa datele personale?

Unde vă stocăm datele personale?

Cât timp vă stocăm datele personale?

Sunt datele mele personale în siguranță?

Legătura cu părțile terțe si autentificarea socială

Rețelele de socializare și conținutul generat de utilizator

Drepturile și alegerile dumneavoastră

Contact

 

CINE SUNTEM

 

Garnier Romania face parte din portofoliul de mărci al L'Oréal Romania S.R.L. L'Oréal Romania este responsabilă de datele cu caracter personal pe care ni le impărtășiți. Când spunem ” L'Oréal”, ”noi”, ”a/ al noastră/ nostru” sau ”noi”, la acestă entitate ne referim. L'Oréal este ”Operatorul de date” în sensul legilor aplicabile privind protecția datelor.

 

L’Oréal Romania SRL: 169A Calea Floreasca, etajul 6, corp A, sector 1, Bucureşti

 

Reprezentant: Vanya Panayotova, Country General Manager L’Oréal România

 

România / L'Oréal România /  www.garnier.ro

 

L’Oréal a numit un Responsabil cu protecția datelor personale. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de această politică sau drepturile dumneavoastră, vă puteți adresa responsabilului cu protecția datelor personale la adresa de email: dpo.ro@loreal.com.

 

CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL

"Date personale" înseamnă orice informație sau informații care vă pot identifica direct (de exemplu numele dumneavoastră) sau indirect (de exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ detalii precum adresa de e-mail / domiciliu / telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului dumneavoastră sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră mobil, precum și modulele cookie.

CE FEL DE DATE COLECTĂM DE LA DUMNEAVOASTRĂ ȘI CUM LE FOLOSIM?

L'Oréal consideră că dumneavoastră, consumatorul, vă aflați în centrul a ceea ce facem. Ne place să ascultăm ceea ce ne transmiteți, să învățăm despre cine sunteți dumneavoastră și să creăm și să livrăm produse de care să vă bucurați. Și suntem conștienți că multora dintre dumneavoastră chiar le face plăcere să vorbească cu noi. Datorită acestor lucruri, există multe modalități prin care să vă împărtășiți datele dumneavoastră personale cu noi și prin care noi să le putem colecta.

CUM VĂ COLECTĂM SAU PRIMIM DATELE?

S-ar putea să colectăm sau să primim date de la dumneavoastră prin intermediul site-urilor web, formularelor, aplicațiilor, dispozitivelor, produselor L'Oréal sau mărcilor pe site-urile sociale, precum și în alte moduri. Uneori ne oferiți direct acest lucru (de exemplu atunci când creați un cont, atunci când ne contactați, atunci când cumpărați de pe site-urile noastre / aplicații sau magazine / salon de înfrumusețare), uneori le colectăm (de exemplu, folosind cookie-uri pentru a înțelege cum folosiți site-ul / aplicațiile noastre) sau, uneori, primim datele dumneavoastră de la alte terțe părți, inclusiv alte entități din grupul L'Oréal.

Atunci când colectăm date, indicăm câmpurile obligatorii prin asteriscuri în cazul în care astfel de date sunt necesare pentru noi:

 • Pentru executarea contractului cu dumneavoastră (de exemplu, pentru a livra produsele pe care le achiziționați pe site-urile web / aplicațiile noastre);
 • Pentru a vă oferi serviciul pe care l-ați solicitat (de exemplu, pentru a vă oferi un buletin informativ); sau
 • Pentru respectarea cerințelor legale (de exemplu, facturarea).

Dacă nu furnizați datele marcate cu un asterisc, acest lucru poate afecta capacitatea noastră de a furniza produsele și serviciile.

Vom prezenta mai multe detalii în tabelul de mai jos, explicând:

 1. În urma căror acțiuni pot fi furnizate sau colectate datele dvs.?

  Această coloană explică activitatea sau situația în care vă aflați atunci când utilizăm sau colectăm datele dumneavoastră. De exemplu, dacă efectuați o achiziție, dacă vă înscrieți la un buletin informativ sau când navigați pe un site / aplicație.

 2. Care sunt datele personale pe care le primim direct de la dumneavoastră sau care rezultă din interacțiunea dumneavoastră cu noi?

  Această coloană explică tipurile de date pe care le putem colecta în funcție de situație.

 3. Cum și de ce am putea să le folosim?

  Această coloană explică ce putem face cu datele dumneavoastră precum și scopul în care le colectăm.

 4. Care este temeiul legal pentru utilizarea datelor dumneavoastră personale?

Această coloană explică motivul pentru care vă putem folosi datele.

În funcție de scopul pentru care sunt utilizate datele, fundamentul legal pentru prelucrarea datelor dumneavoastră poate fi:

 1. a. Consimțământul dumneavoastră;
 2. b. Interesul nostru legitim, care ar putea fi:
 • Îmbunătățirea produselor și serviciilor noastre: mai exact, interesele noastre de afaceri pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, rin urmare, să ne îmbunătățim serviciile, site-urile / aplicațiile / dispozitivele, produsele și mărcile pentru beneficiul consumatorilor noștri
 • Prevenirea fraudei: pentru a ne asigura că plata este completă și fără comiterea unor fraude.
 • Securizarea instrumentelor noastre: păstrarea în siguranță a instrumentelor utilizate de dumneavoastră (site-urile / Aplicațiile / dispozitivele noastre) și asigurarea faptului că funcționează corect și că se îmbunătățesc continuu.
 1. c. Îndeplinirea unui contract: mai exact pentru a efectua serviciile pe care le solicitați de la noi;
 2. d. Motive legale în care prelucrarea de date este cerută de lege.

Prezentarea generală a informațiilor privind interacțiunile cu noi și consecințele acestora asupra datelor dumneavoastră:

Prezentarea generală a informațiilor privind interacțiunile cu noi și consecințele acestora asupra datelor dumneavoastră

În timpul căror interacțiuni puteți oferi și noi putem colecta datele dumneavoastră cu caracter personal?

Ce date personale putem primi de la dumneavoastră direct sau care rezultă din interacțiunea dumneavoastră cu noi?

Cum și de ce am putea utiliza datele dvs.?

Care este temeiul legal în baza căruia putem prelucra datele dumneavoastră?

 

 

Crearea și menținerea unui Cont

 

Informațiile colectate în timpul creării unui cont pe site-urile / aplicațiile L'Oréal, prin intermediul auentificării pe un site de socializare sau în magazin.

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

• Nume şi prenume;

• Gen;

• Adresă de email;

• Adresă;

• Număr de telefon;

• Fotografie;

• Zi de naștere sau de vârstă;

• ID-ul, numele de utilizator și parola;

• Descrierea sau preferințele personale;

 

 • Datele cu care va conectati pe site-urile de socializare (dacaimpartasiti aceste date personale cu noi).
 • Penru a vă gestiona comenzile;
 • Penru a gestiona orice concurs, promoție, studiu la care dumneavoastră decideți să participați.
 • Pentru a vă răspunde întrebărilor pe care le aveți;
 • Pentru a vă oferi un program de loialitate;
 • Pentru a vă permite să vă gestionați preferințele;
 • Executarea contractului

Pentru a vă oferi serviciul pe care l-ați solicitat (ex.: crearea unui cont, completarea unui chestionar, comandarea unui produs)

 • A vă trimite comunicările de marketing (în cazul în care ne-ați solicitat aceasta), care pot fi adaptate la "profilul dvs." (adică pe baza datelor personale pe care le cunoaștem despre dumneavoastră și preferințele dvs.);
 • A vă permite să vă gestionați preferințele;
 • Consimțământ

Pentru a vă trimite comunicări de marketing în mod direct

 • A vă oferiinformatii personalizate pe baza caracteristicilor dumneavoastră de frumusețe;
 • Monitorizarea și îmbunătățirea site-urilor web / aplicațiilor noastre;
 • Executarea de analize sau colecționarea de statistici
 • A ne securiza site-urile web / aplicațiile noastre și a vă proteja împotriva fraudei;

 

 • Interes legitim

Pentru a ne asigura că site-urile web / aplicațiile noastre rămân sigure, pentru a le proteja împotriva fraudei și pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile, produsele și mărcile noastre.

Newsletter și abonament la informații de tip comercial

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

 • Adresa de email;
 • Nume si prenume;
 • Descrierea sau preferințele personale;

Datele cu care va conectati pe site-urile de socializare (daca impartasiti aceste date personale cu noi).

Pentru:

 • A vă trimite comunicările de marketing (în cazul în care ne-ați solicitat) care pot fi adaptate "profilului" dumneavoastră pe baza datelor personale pe care le cunoaștem despre dumneavoastră și a preferințelor dumneavoastră(inclusiv locația magazinului dumneavoastră preferat);
 • Consimțământ

Pentru a vă trimite comunicări de marketing în mod direct.

 

 

 

Executarea de analize sau colectarea de statistici .

 • Interes legitim

Pentru a adapta comunicările noastre de marketing, înțelege eficiența acestora și a ne asigura că beneficiați de cea mai relevantă experiență; pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile, produsele și mărcile noastre .

 

 • Menținerea unei liste de dezabonare actualizată dacă ați cerut să nu fiți contactat ;

 

 • Respectarea unei prevederi legale

Pentru a vă menține detaliile pe o listă de dezabonare dacă ne-ați cerut să nu vă mai trimitem niciun fel de comunicare de marketing direct.

Achiziții și gestionarea comenzilor (aplicabila doar site-urilor pe care facem comert online)

 

Informațiile colectate în timpul procesului de cumpărare realizate pe site-ul / aplicațiile / paginile sociale sau în magazinul Kiehl’s

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

• Nume si prenume;

• Adresa de email;

• Adresa (livrare și facturare);

• Număr de telefon;

• Descrierea sau preferințele personale;

• Datele cu care va logati site-urile de socializare (daca impartasiti aceste date cu noi)

• Informații despre tranzacții, inclusiv produsele achiziționate și locația magazinului;

• Plata și informarea; sau

 • Istoricul cumpărăturilor

 

Pentru

 • A vă contacta în scopul finalizării comenzii dumneavoastră în cazul în care ați salvat achiziția în coșul de cumpărături sau ați plasat produsele în coșul dumneavoastră fără a finaliza procesul de plată;
 • A vă anunța când un produs pe care ați dorit să îl achiziționați a devenit disponibil;
 • A procesa și urmări comanda dvs., inclusiv livrarea produsului la adresa pe care ați indicat-o;
 • A gestiona plata comenzii dumneavoastră. Trebuie remarcat faptul că informațiile privind plata (numărul cărții de credit / informațiile despre Paypal / detaliile contului bancar) nu sunt colectate de noi, ci direct de către furnizorii de servicii de plată;
 • A gestiona orice contact cu dumneavoastră in legătură cu comanda dvs.;
 • Executarea unui contract:

Pentru a vă oferi serviciul pe care l-ați solicitat (achiziție).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • A securiza tranzacțiile împotriva fraudelor. Vrem să subliiem faptul că ne folosim de soluția unei terțe părți
 • A vă dezvolta profilul dacă plasați o comandă folosind informațiile de pe un cont;
 • A analiza gradul de satisfacție;
 • A gestiona orice neînțelegere legată de comenzi;
 • În scopuri statistice.
 • Interes legitim:

Pentru a ne asigura că vă oferim site-uri web / aplicații, publicitate și comunicații care funcționează corespunzător și care se îmbunătățesc continuu pentru cookie-uri care sunt (i) esențiale pentru funcționarea site-urilor web / aplicațiilor noastre, (ii) și pentru a le păstra în deplină siguranță.

 

Navigarea online

 

Informațiile colectate prin cookie-uri sau tehnologii similare ("cookie-uri" *) ca parte a navigării pe site-ul / aplicațiile L'Oréal și / sau pe site-ul / aplicațiile unei terțe părți.

 

 

Pentru informații despre cookie-urile specifice plasate pe un anumit site web / aplicație, consultați tabelul cookie relevant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Cookie-urile sunt fișiere text mici stocate pe dispozitivul dumneavoastră(computer, tabletă sau mobil) atunci când vă aflați pe Internet, inclusiv pe site-urile grupului L'Oreal .

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

 • Date referitoare la utilizarea de către dumneavoastră a site-urilor web / aplicațiilor noastre:
 • De unde sunteți;
 • Detalii de autentificare;
 • Paginile pe care v-ați uitat;
 • Videoclipurile pe care le-ați vizionat;
 • Anunțurile pe care faceți click sau pe care plasați cursorul;
 • Produsele pe care le căutați;
 • Locația dumneavoastră;
 • Durata vizitei dvs.;

   

  Informații tehnice:

 • Adresă IP;
 • Informații legate de browser;
 • Informații legate de dispozitiv.

 

Un identificator unic acordat fiecărui vizitator și data de expirare a unui astfel de identificator .

 

 

 

 

Utilizăm cookie-uri, dacă este cazul, împreună cu alte date personale pe care le-ați împărtășit deja cu noi (cum ar fi achizițiile anterioare sau dacă v-ați înscris la newsletter-urile noastre de e-mail) sau în următoarele scopuri :

 

 • Pentru a permite buna funcționare a site-ului / aplicațiilor noastre:
  • afișarea corectă a conținutului;crearea și reținerea datelor dumneavoastră de autentificare;
  • personalizarea interfeței, cum ar fi limba;
  • parametrii atașați dispozitivului dvs., inclusiv rezoluția ecranului, etc;
  • îmbunătățirea site-urilor / aplicațiilor noastre, de exemplu, prin testarea unor idei noi.

   

 • Pentru a ne asigura că site-ul / aplicația este sigură și securizată și că vă protejează împotriva fraudei sau a utilizării incorecte a site-urilor sau serviciilor noastre, de exemplu prin efectuarea funcției de trouble shooting

   

 • Pentru a colecta statistici:
 • Pentru a evita înregistrarea de două ori a vizitatorilor;
 • Pentru a cunoaște reacția utilizatorilor la campaniile noastre publicitare;
 • Pentru a ne îmbunătăți ofertele;
 • Pentru a ști cum ați descoperit site-urile web / aplicațiile noastre.
 • Interes legitim:

Pentru a ne asigura că vă oferim site-uri web / aplicații, publicitate și comunicații care funcționează corespunzător și care se îmbunătățesc continuu pentru cookie-uri care sunt (i) esențiale pentru funcționarea site-urilor web / aplicațiilor noastre, (ii) și pentru a le păstra în deplină siguranță.

 • Pentru a furniza publicitate comportamentală online :
  • Pentru a vă afișa reclame on-line pentru produse care ar putea fi de interes pentru dvs., pe baza comportamentului anterior;
  • Pentru a vă afișa anunțuri și conținut pe platformele sociale

   

 • Pentru a ne personaliza serviciile pentru dumneavoastră:
  • să vă trimitem recomandări, marketing sau conținut bazat pe profilul și interesele dvs.;
  • pentru a afișa site-urile / aplicațiile noastre într-un mod adaptat cum ar fi amintirea login-ului, limba dvs.,cookie-urile personalizate pentru interfața cu utilizatorul (adică parametrii atașați la dispozitivul dvs., inclusiv rezoluția ecranului, preferința pentru fonturi etc.).

   

 • Pentru a permite distribuirea conținutului nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării site-ului).
 • Consimțământ

Pentru toate celelalte cookie-uri.

 

Operațiuni promoționale

 

Informații colectate în timpul unui joc, concursuri, oferte promoționale, solicitări de mostre, sondaje.

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

 • Nume si prenume;
 • Adresa de email;
 • Număr de telefon;
 • Data nașterii;
 • Gen;
 • Adresă;
 • Descrierea sau preferințele personale;
 • Datele cu care va logati pe site-uri de socializare (daca impartasiti aceste date cu noi;
 • Alte informații pe care le-ați împărtășit cu noi despre dumneavoastră (de exemplu, prin intermediul paginii "Contul meu", contactând-ne sau furnizând conținut propriu, cum ar fi fotografii sau recenzii, sau o întrebare prin funcția de chat disponibilă pe anumite site-uri / aplicații , sau participând la un concurs, joc, sondaj).
 • Pentru a finaliza sarcinile pe care ni le-ați cerut, de exemplu pentru a vă gestiona participarea la concursuri, jocuri și sondaje, inclusiv pentru a lua în considerare feedbackul și sugestiile dumneavoastră;

 

 • Executarea contractului

 

 

 

 

 

 • Să vă trimitem comunicări demarketing (atunci când e-ați cerut) – prinincluderea dumneavoastră într-o bază de date specifică de marketing prin care vă trimitem informații personalizate de marketing (pe baza profilării) prin mijloace electronice (de exemplu, prin e-mail, prin SMS etc., în funcție de opțiunea dumneavoastră exprimată)
 • Consimțământ

Pentru a vă trimite comunicări de marketing în mod direct sau pentru a avea acces la cele solicitate de dumneavoastră.

 

 • În scopuri statistice.

 

 • Interes legitim

Pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile, produsele și mărcile noastre.

 

Conținut generat de utilizator

 

Informațiile colectate când ați trimis un anumit conținut pe o platformă socială sau am acceptat reutilizarea conținutului pe care l-ați postat pe platformele sociale media.

 

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

 • Numele și prenumele sau pseudonimul;
 • Adresa de email;
 • Fotografie;
 • Descrierea sau preferințele personale;
 • Datele cu care va logați pe site-urile de socializare (daca împărtășiți aceste date cu noi;
 • Alte informații pe care le-ați împărtășit cu noi despre dumneavoastră (de exemplu, prin intermediul paginii "Contul meu", contactând-ne sau furnizând conținut propriu, cum ar fi fotografii sau recenzii, sau o întrebare prin funcția de chat disponibilă pe anumite site-uri / aplicații).

 

 • În conformitate cu termenii și condițiile specifice acceptate de dumneavoastră:
  • Pentru a posta recenzia sau conținutul trimise de dumneavoastră;
  • Promovarea produselor noastre .
 • Executarea unui contract

Pentru a reutiliza conținutul postat online în conformitate cu termenii și condițiile acceptate de către dumneavoastră.

 • În scopuri statistice.

 

 • Interes legitim

Pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră și, prin urmare, să îmbunătățim și să promovăm serviciile, produsele și mărcile noastre.

 

Utilizarea aplicațiilor și a dispozitivelor

 

Informațiile colectate care fac parte din utilizarea de către dumneavoastră a aplicațiilor și / sau a dispozitivelor noastre.

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

 • Nume si prenume;
 • Adresa de email;
 • Locație;
 • Data nașterii;
 • Descrierea sau preferințele personale;
 • Fotografie;
 • Datele legate de aspect, inclusiv tonul pielii, tipul de piele / păr
 • Localizarea geografică.

 

Pentru

 • A vă oferi serviciul solicitat (de exemplu, testarea practică a produselor noastre, sfaturi și notificări privind expunerea la soare, îngrijirea părului, etc);
 • Analizarea caracteristicilor de aspect și recomandarea produselor potrivite (inclusiv produselor personalizate) și îngrijire;
 • Oferirea unor recomandări de produse și îngrijire;
 • Executarea unui contract

Pentru a vă oferi serviciul solicitat (inclusiv, dacă este necesar, analiza de către echipa de cercetare și inovare a algoritmului necesar pentru a furniza serviciul).

 • Pentru cercetare și inovare de către oamenii de știință din cadrul grupului L'Oréal;
 • Pentru monitorizarea și îmbunătățirea aplicațiilor și dispozitivelor noastre ;
 • În scopuri statistice.
 • Interes legitim

Pentru a ne Îmbunătăți întotdeauna produsele și serviciile noastre pentru a corespunde nevoilor și așteptărilor dumneavoastră și pentru scopuri de cercetare și inovare.

 

Cereri

Informațiile colectate atunci când puneți întrebări (de exemplu, prin intermediul departamentului de clienți) referitoare la mărcile, produsele noastre și utilizarea acestora.

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

 • Nume si prenume;
 • Număr de telefon;
 • Adresa de email;
 • Alte informații pe care le-ați împărtășit cu noi despre dumneavoastră in legătură cu întrebarea dumneavoastră(care poate include date privind aspectul și sănătatea).

 

 • Pentru a putea răspunde întrebărilor dvs.;

Atunci când este necesar, pentru a vă conecta la serviciile relevante

 • Consimțământ

Pentru a da curs întrebărilor dumneavoastră.

 

 • În scopuri statistice.
 • Interes legitim

Pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările clienților noștri și, prin urmare, să îmbunătățim serviciile, produsele și mărcile noastre .

 

 

 

 

 

 • Pentru Cosmetovigilență:
 • Monitorizarea și prevenirea oricăror efecte nedorite legate de utilizarea produselor noastre;
 • Petru efectuarea unor studii privind utilizarea sigură a produselor noastre;
 • Pentru a efectua și urmări măsurile corective întreprinse, acolo unde este necesar.
 • Respectarea unei prevederi legale

Pentru a respecta obligația legală de a monitoriza efectele nedorite ale produselor sale .

 

Sponsorizări

În funcție de cât de mult interacționați cu noi, aceste date pot include:

 • Nume și prenume;
 • Număr de telefon;
 • Adresă de email.
 • Pentru a trimite informații despre produsele noastre .
 • Îndeplinirea unui contract

  Pentru a da curs cererii.

   

  Și

   

 • Interes legitim

Pentru a contacta o persoană la cererea unei alte persoane .

 

PROCESUL AUTOMAT DE LUARE A DECIZIILOR

În scopul securizării tranzacțiilor plasate prin intermediul site-urilor web / aplicațiilor / dispozitivelor noastre împotriva fraudei, folosim soluția (soluțiile) furnizorilor terți. Metoda de detectare a fraudei se bazează, de exemplu, pe comparații simple, asociere, grupare, detectări folosind agenți inteligenți, tehnici de fuziune a datelor și diverse tehnici de exploatare a datelor.

Acest proces de detectare a fraudei poate fi complet automatizat sau poate implica intervenția umană atunci când o persoană ia decizia finală. În orice caz, luăm toate măsurile de precauție și garanțiile rezonabile pentru a limita accesul la datele dvs.

Ca urmare a procesului de detectare automate a fraudelor, puteți (i) întâmpina întârzieri în ceea ce privește procesarea comenzii / solicitării în timp ce tranzacția dumneavoastră este revizuită de noi; și (ii) limitarea accesului sau excluderea de la folosirea unui serviciu, dacă este identificat un risc de fraudă. Aveți dreptul de a accesa informațiile pe care ne bazăm decizia, precum si dreptul de a va opune prelucrării. Pentru mai multe detalii consultați secțiunea "Drepturile și opțiunile dumneavoastră" de mai jos.

PROFILAREA

Atunci când trimitem sau afișăm comunicări sau conținut personalizat, putem folosi anumite tehnici calificate drept "profilare" (adică orice formă de prelucrare automată a datelor cu caracter personal constând în utilizarea acestor date pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoană fizică, în special pentru a analiza sau intui aspecte referitoare la preferințele, interesele, situația economică, comportamentul, locația, starea de sănătate, situația financiară sau deplasările personale ale respectivei persoane fizice). Aceasta înseamnă că putem colecta date personale despre dumneavoastră in diferitele situații (trimitere newslettere, retargetarea cu mesaje publicitare a vizitatorilor care au accesat site-urile grupului L’Oreal, gruparea la nivel de interese web a celor care intră pe site-urile L’Oreal şi folosirea acestor informații în scopuri de marketing) menționate în tabelul de mai sus. Centralizăm aceste date și le analizăm pentru a evalua și a anticipa preferințele și / sau interesele dumneavoastră personale.

Pe baza analizei noastre, trimitem sau afișăm comunicări și / sau conținut adaptat intereselor / nevoilor dvs.

Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor pentru "profilare" în anumite circumstanțe. Consultați secțiunea "Drepturile și opțiunile dumneavoastră" de mai jos.

CINE AR PUTEA AVEA ACCES LA DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Putem împărtăși datele dumneavoastră personale în cadrul grupului L'Oréal pentru a ne conforma obligațiilor legale, pentru a preveni frauda și / sau pentru a ne securiza activitatea , pentru a ne îmbunătăți produsele și serviciile sau după ce am obținut consimțământul dumneavoastră.

În funcție de scopurile pentru care au fost colectate, și numai pe baza necesității de a le cunoaște, unele dintre datele dumneavoastră personale pot fi accesate de entități ale grupului L'Oréal la nivel mondial, într-un mod pseudonimizat atunci când acest lucru este posibil (care nu permite identificarea directă) când este necesar pentru a vă putea oferi serviciile solicitate.

De asemenea, vă putem împărtăși datele dumneavoastră personale într-un mod pseudonimizat (care nu permite identificarea directă) cu oamenii de știință L'Oreal Research & Innovation, inclusiv cei aflați în afara țării dvs., în scopuri de cercetare și inovare.

Atunci când ne este permis, putem împărtăși, de asemenea, unele dintre datele dumneavoastră personale, inclusiv cele colectate prin cookie-uri, între mărcile noastre, pentru a armoniza și actualiza informațiile pe care le împărtășiți cu noi, pentru a efectua statistici pe baza caracteristicilor dumneavoastră și pentru a personaliza comunicatele noastre.

Vizitați site-ul grupului L'Oréal pentru mai multe detalii despre L’Oréal Group, brand-urile și locațiile acestuia.

Putem împărtăși datele dumneavoastră personale în scopuri de marketing cu terțe părți sau entități ale Grupului L'Oréal.

Împărtășim datele dumneavoastră personale cu terțe părți în scopuri de marketing doar cu consimțământul dumneavoastră. În acest context, este posibil ca datele dumneavoastră sa fie prelucrate de o terță parte, acționând în calitate de operator de date, iar acestei prelucrari de date să îi fie aplicabile termenii și condițiile, precum și politica privind protecția datelor personale ale terței părți. Vă rugăm să verificați cu atenție documentația înainte de a consimți cu privire la divulgarea datelor dumneavoastră personale respectivei terțe părți.

Datele dumneavoastră personale pot fi, de asemenea, prelucrate în numele nostru de către furnizorii noștri de încredere.

Ne bazăm pe terțe părți de încredere pentru a efectua o serie de operațiuni de afaceri în numele nostru. Noi le vom oferi doar informațiile de care au nevoie pentru a efectua serviciul și solicităm ca aceștia să nu utilizeze datele dumneavoastră personale în niciun alt scop. Întotdeauna vom depune toate eforturile necesare pentru a ne asigura că toate părțile terțe cu care lucrăm vă vor păstra datele personale securizate. De exemplu, putem încredința serviciile care necesită prelucrarea datelor dumneavoastră personale:

 • Terților care ne ajută în furnizarea de servicii digitale cum ar fi ascultarea site-urilor de socializare, gestionarea identității, evaluări și recenzii, analiza web și motoare de căutare; CRM (incluzand newslettere si automatizări de mesaje de marketing, SMS-uri, profilare indivizilor din baza de date și studii/ chestionare);
 • În scopuri de publicitate, marketing, digital și social pentru a ne ajuta să furnizăm publicitate, marketing și campanii publicitare, să analizăm eficacitatea acestora și să vă gestionăm datele de contact și întrebările;
 • Terților obligați să vă livreze un produs, de ex. servicii poștale / de livrare;
 • Terților care ne ajută și ne ajută să furnizăm servicii IT, cum ar fi furnizorii de platforme, servicii de hosting, întreținere și suport pentru bazele noastre de date, precum și software-ul și aplicațiile noastre care pot conține date despre dumneavoastră (astfel de servicii ar putea implica uneori accesul la date pentru îndeplinirea sarcinilor cerute);
 • Terților care ne ajută în scopuri de îngrijire a clienților și de cosmetovigilență sau evaluari medicale in care sunt analizate riscurile expunerii solare in functie de particularitatile de piele si istoricul de familie.
 • Tertilor care ne ajuta sa colectam date offline prin intermediul farmaciilor sau a altor parteneri contractuali in magazine sau in timpul cursurilor practice de invatare pentru specialisti (coafori si saloane)

  Terților care folosesc aplicații L’Orèal pentru diagnosticarea părului clienților pentru a oferi sfaturi de îngrijire a acestuPutem, de asemenea, dezvălui datele dumneavoastră personale altor terțe părți in scopurile detaliate mai jos:

 • În cazul în care L'Oréal sau o parte din activele sale sunt achiziționate de o terță parte, datele dumneavoastră vor fi considerate ca fiind unul dintre activele transferate. În acest caz, datele dumneavoastră vor fi prelucrate de către achizitor, care va acționa în calitate de noul operator de date, iar politica de confidențialitate a datelor va reglementa prelucrarea datelor dumneavoastră.
 • Dacă suntem obligați să dezvăluim sau să permitem accesul la datele dumneavoastră pentru a respecta o obligație impusă de lege, o decizie sau o hotărâre judecătorească sau administrativă sau pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța L'Oréal, clienții sau pe angajații acesteia.
 • Dacă v-ați dat consimțământul ca noi să putem face acest lucru.
 • Dacă legea ne permite.
 • Precum si in cazul în care serviciul la care v-ați abonat a fost creat de L'Oréal împreună cu un partener (de exemplu, o aplicație co-branded). În acest caz, L'Oréal și partenerul său prelucrează datele dumneavoastră personale, fiecare în scopuri proprii și, ca atare, datele dumneavoastră sunt prelucrate:
  • De L'Oréal, în conformitate cu această Politică cu privire la Protectia datelor personale;
  • De către partener, care acționează, de asemenea, în calitate de operator de date, acestei prelucrări de date fiindu-i aplicabile termenii și condițiile, precum și politica privind protecția datelor personale ale partenerului.
 • În cazul în care ați fost de acord să primiți comunicate de tip comercial și de marketing de la un partener L'Oréal printr-un opt-in dedicat (de exemplu, printr-o aplicație marca L'Oréal și pusă la dispoziția partenerilor săi). În acest caz, datele dumneavoastră sunt prelucrate de partenerul respectiv care acționează în calitate de operator de date, acestei prelucrări de date fiindu-i aplicabile termenii și condițiile, precum și politica privind protecția datelor personale ale partenerului.
 • Putem publica pe suporturile noastre conținut din rețelele de sociale. În cazul în care consultați conținutul din rețelele de socializare pe site-ul / aplicațiile noastre, un fișier cookie din respectiva rețea socială poate fi stocat pe dispozitiv. Vă invităm să citiți Politica de cookie a acestor rețele de socializare pentru mai multe informații.

Nu oferim sau vindem datele dumneavoastră cu caracter personal.

Când folosim serviciile de publicitate ale companiei Google pe site-ul nostru, Google va accesa și folosi datele dumneavoastră cu caracter personal. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum utilizează Google datele tale cu caracter personal în acest context, vă rugăm să consultați secțiunea Google Privacy & Terms disponbilă AICI, care guvernează atât aceste servicii, cât și prelucrarea datelor cu caracter personal.

INFORMAȚIA PE CARE FACEBOOK O COLECTEAZĂ ȘI O ÎMPĂRTĂȘEȘTE CU NOI.

Toate funcțiile de socializare și serviciile Facebook disponibile pe site-ul nostru sunt guvernate de Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal a Facebook, unde veți afla mai multe informatii despre drepturile dumneavoastră și setările disponibile.

Prin folosirea acestui website, veți putea:

 • Să vă autentificați cu Facebook. Daca procedați în acest mod, sunteți de acord să împărtășiți informații din profilul dumneavoastră public cu noi
 • Să folosiți pluginurile Facebook de social media, pentru butoanele “like” sau “share” pentru conținutul nostru de pe platforma Facebook
 • Să acceptați cookies de pe acest website (identificate, de asemenea ca “Facebook Pixel”) care ne vor ajuta să înțelegem activitățile dumneavoastră, inclusiv informația cu privire la dispozitivul dumneavoastră, cum folosiți serviciile noastre, cumpărăturile pe care le faceți și reclamele pe care le vedeți, dacă aveți sau nu un cont de Facebook și dacă sunteți autentificat cu respectivul cont.

Când folosiți acele funcții ale Facebook, noi colectăm date despre dumneavoastră care ne ajută:

 • Să vă livrăm reclame de care dumnavoastră sunteți interesat pe Facebook (pe Instagram, în serviciul de mesageriesau în oricare alte servicii ale Facebook);
 • Să măsurăm și să analizăm eficacitatea site-urilor noastre/ a aplicațiilor și a reclamelor.

Putem folosi datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat prin intermediul site-ului (precum: nume și prenume, email, adresă, genul sau numărul de telefon) pentru a vă identifica pe Facebook (pe Instagram, în serviciul de mesagerie sau în oricare alte servicii ale Facebook) și a văafișa reclame care sunt relevante pentru dumeavoastră.

UNDE STOCĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră pot fi transferate, accesate și stocate într-o locație din afara Spațiului Economic European ("SEE").

De asemenea, acestea pot fi prelucrate de către membrii ai personalului care operează în afara SEE și care lucrează pentru noi sau pentru unul dintre furnizorii noștri de servicii.

L'Oréal transferă datele cu caracter personal în afara SEE numai într-un mod sigur și legal. Deoarece este posibil ca unele țări să nu aibă legi care să reglementeze utilizarea și transferul de date cu caracter personal, luăm măsuri pentru a ne asigura că terții respectă angajamentele stabilite în această Politică. Aceste măsuri pot include revizuirea standardelor de confidențialitate și de securitate ale părților terțe și/sau încheierea de contracte corespunzătoare (pe baza modelului adoptat de Comisia Europeană).

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați conform secțiunii "Contact" de mai jos.

CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Păstrăm Datele dumneavoastră numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului pentru care deținem Datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastră sau pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege.

Pentru a ști cât timp pot fi păstrate Datele dumneavoastră, folosim următoarele criterii:

 • Atunci când achiziționați produse și servicii, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata relației noastre contractuale;
 • În cazul în care participați la o ofertă promoțională, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata ofertei promoționale;
 • În cazul în care ne contactați pentru o întrebare, păstrăm datele dumneavoastră personale pe durata necesară procesării întrebărilor dvs.,
 • În cazul în care creați un cont, păstrăm datele dumneavoastră personale până când solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu mărcile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale.
 • În cazul în care v-ați oferit consimțământul pentru marketing direct, păstrăm datele dumneavoastră personale până când vă dezabonați sau solicitați să le ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu mărcile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările locale;
 • În cazul în care modulele cookie sunt stocate pe computer, le păstrăm atâta timp cât este necesar pentru ca acestea să își atingă scopurile (de exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de coș de cumpărături sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) și pentru o perioadă definită în conformitate cu reglementările și îndrumările locale.

Putem păstra anumite date cu caracter personal pentru a ne conforma obligațiilor legale sau de reglementare, precum și pentru a ne permite să ne gestionăm drepturile (de exemplu, pentru a ne susține afirmațiile în cadrul instanțelor de judecată) sau în scopuri statistice sau istorice.

Atunci când nu mai trebuie să folosim datele dumneavoastră personale, acestea sunt eliminate din sistemele și înregistrările noastre sau sunt anonimizate, astfel încât să nu mai puteți fi identificate cu ajutorul acestora.

SUNT SECURIZATE DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Ne angajăm să păstrăm datele dumneavoastră personale în siguranță și luăm toate măsurile de precauție rezonabile pentru a face acest lucru. Ne asigurăm prin prevederi contractuale solide ca părțile terțe de încredere care vă gestionează datele personale să facă același lucru.

Facem mereu tot ce ne stă în putere pentru a vă proteja datele personale și după ce primim date cu caracter personal, folosim proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat. Deoarece transmiterea informațiilor prin internet nu este complet sigură, nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră transmise pe site-ul nostru. Ca atare, orice transmitere de date este pe propriul dumneavoastră risc.

Legături către site-uri terțe și conectare prin intermediul site-urilor de socializare

Site-urile și aplicațiile noastre pot conține din când în când legături către și de pe site-urile web ale rețelelor noastre partenere, ale agenților de publicitate și ale afiliaților. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu suntem responsabili și nu putem fi trași la răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite date personale acestor site-uri web.

De asemenea, vă putem oferi posibilitatea de a vă conecta prin intermediul site-urilor de socializare. Dacă faceți acest lucru, vă rugăm să fiți conștient de faptul că vă distribuiți informațiile despre profilul dumneavoastră in funcție de setările platformei dumneavoastră de socializare. Accesați platforma socială relevantă și examinați politica sa de confidențialitate pentru a înțelege modul în care datele dumneavoastră personale sunt partajate și utilizate în acest context.

Site-uri de socializare și conținut generat de utilizatori

Unele dintre site-urile și aplicațiile noastre permit utilizatorilor să trimită propriul conținut. Rețineți că orice conținut trimis pe platformele noastre de socializare poate fi văzut de public, deci trebuie să fiți precaut în legătură cu furnizarea anumitor date personale, de ex. informații financiare sau adrese. Nu suntem responsabili pentru acțiunile întreprinse de alte persoane dacă postați datele personale pe o platformă de socializare și vă recomandăm să nu includeți astfel de informații.

DREPTURILE ȘI ALEGERILE DUMNEAVOASTRĂ

Ne angajăm să păstrăm datele dumneavoastră personale în siguranță și luăm toate măsurile de precauție rezonabile pentru a face acest lucru. Ne asigurăm prin prevederi contractuale solide ca părțile terțe de încredere care vă gestionează datele personale să facă același lucru.

Facem mereu tot ce ne stă în putere pentru a vă proteja datele personale și după ce primim date cu caracter personal, folosim proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a încerca să împiedicăm accesul neautorizat. Deoarece transmiterea informațiilor prin internet nu este complet sigură, nu putem garanta securitatea datelor dumneavoastră transmise pe site-ul nostru. Ca atare, orice transmitere de date este pe propriul dumneavoastră risc.

Legături către site-uri terțe și conectare prin intermediul site-urilor de socializare

Site-urile și aplicațiile noastre pot conține din când în când legături către și de pe site-urile web ale rețelelor noastre partenere, ale agenților de publicitate și ale afiliaților. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste site-uri web, rețineți că aceste site-uri web au propriile politici de confidențialitate și că nu suntem responsabili și nu putem fi trași la răspundere pentru aceste politici. Verificați aceste politici înainte de a trimite date personale acestor site-uri web.

De asemenea, vă putem oferi posibilitatea de a vă conecta prin intermediul site-urilor de socializare. Dacă faceți acest lucru, vă rugăm să fiți conștient de faptul că vă distribuiți informațiile despre profilul dumneavoastră in funcție de setările platformei dumneavoastră de socializare. Accesați platforma socială relevantă și examinați politica sa de confidențialitate pentru a înțelege modul în care datele dumneavoastră personale sunt partajate și utilizate în acest context.

Site-uri de socializare și conținut generat de utilizatori

Unele dintre site-urile și aplicațiile noastre permit utilizatorilor să trimită propriul conținut. Rețineți că orice conținut trimis pe platformele noastre de socializare poate fi văzut de public, deci trebuie să fiți precaut în legătură cu furnizarea anumitor date personale, de ex. informații financiare sau adrese. Nu suntem responsabili pentru acțiunile întreprinse de alte persoane dacă postați datele personale pe o platformă de socializare și vă recomandăm să nu includeți astfel de informații.

L’Oréal respectă dreptul dumneavoastră la confidențialitate: este important ca dumneavoastră să aveți controlul datelor. Aveți următoarele drepturi:

 

Drepturile dumneavoastră

Ce înseamnă acest lucru?

Dreptul de a fi informat

Aveți dreptul să primiți informații clare, transparente și ușor de înțeles despre modul în care folosim datele dumneavoastră personale, dar și despre drepturile dumneavoasră.

Acesta este motivul pentru care vă oferim informațiile din această politică.

Dreptul la acces

Aveți dreptul să vă accesați datele personale pe care le deținem despre dumneavoastră (sub rezerva anumitor restricții).

Putem percepe o taxă rezonabilă ținând cont de costurile administrative ale furnizării informațiilor.

Cererile vădit nefondate, excesive sau repetitive nu vor primi răspuns.

Pentru aceasta, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a rectifica

Aveți dreptul să cereți rectificarea datelor personale dacă sunt incorecte sau expirate și / sau dacă sunt incomplete.

Pentru aceasta, vă rugăm să ne contactați la detaliile de mai jos. Dacă aveți un cont, poate fi mai ușor să vă corectați propriile date prin intermediul funcției „Contul meu”.

Dreptul de avă se șterge datele

În unele cazuri, puteți cere ca datele dumneavoastră să fie șterse. Țineți cont că acesta nu este un drept absolut pentru că putem avea o baza legală pentru a vă reține datele personale.

Dacă doriți să vă ștergem datele personale, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a vă opune marketingului direct, în special profilării

Vă puteți dezabona de la comunicarea noastră de marketing direct, în orice moment.

Este cel mai ușor să faceți acest lucru făcând click pe linkul „dezabonare” din orice e-mail sau comunicare pe care vi le trimitem.

În caz contrar, ne puteți contacta folosind detaliile de contact de mai jos.

Dacă doriți să vă opuneți profilării, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a retrage oricând consimțământul pentru datele prelucrate pe baza consimțământului

 

Vă puteți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor dumneavoastră atunci când această prelucrare se bazează pe consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia. Ne referim la tabelul introdus în secțiunea „Ce date colectăm de la dumnavoastră și cum le folosim”, în special coloana „Care este baza noastră legală pentru procesarea datelor dumneavoastră?” pentru a identifica locul în care prelucrarea noastră se bazează pe consimțământ.

Dacă doriți să vă retrageți consimțământul, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a obiecta împotriva prelucrarii datelor pe baza interesului legitim

Vă puteți opune oricând prolucrarii noastre de date atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe interesul legitim. Ne referim la tabelele inserate în secțiunea „Ce date colectăm de la dumnavoastră și cum le folosim”, în special coloana „Care este baza noastră legală pentru procesarea datelor dumneavoastră?”. Astfel, putem identifica unde se bazează prelucrarea noastră pe interese legitime.

Pentru aceasta, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

 

Aveți dreptul de a contacta autoritatea de protecție a datelor din țara dumneavoastră pentru a depune o plângere împotriva practicilor de protecție a datelor și confidențialității din comerț.

Nu ezitați să ne contactați folosind detaliile de mai jos, înainte de a depune orice reclamație la autoritatea competentă pentru protecția datelor.

Dreptul de a vă porta datele

Aveți dreptul de a muta, copia sau transfera date din baza noastră de date în alta. Acest lucru se aplică numai datelor furnizate de dumneavoastră, în cazul în care prelucrarea se bazează pe un contract sau pe consimțământul dumneavoastră, iar prelucrarea se realizează prin mijloace automatizate.

Ne referim la tabelele inserate în secțiunea „Ce date colectăm de la dumneavoastră și cum le folosim”, în special coloana „Care este baza legală pentru prelucrarea datelor dumneavoastră?” pentru a identifica locul în care prelucrarea noastră se bazează pe executarea unui contract sau pe consimțământ.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a restricționa

Aveți dreptul de a solicita restricționarea prelucrarii noastre de date. Acest drept înseamnă că prelucrarea noastră a datelor dumneavoastră este restricționată, deci putem să le stocăm, dar nu să le utilizăm și nici să le prelucrăm în continuare.

Se aplică în circumstanțe limitate, enumerate de Regulamentul General privind Protecția Datelor, care sunt următoarele:

• acuratețea datelor cu caracter personal este contestată de persoana vizată (adică de dumneavoastră), pentru o perioadă care permite operatorului să verifice acuratețea datelor cu caracter personal;

• prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată (adică dumneavoastră) se opune ștergerii datelor cu caracter personal și solicită în schimb restricționarea utilizării acestora;

• operatorul nu mai are nevoie de date cu caracter personal în scopul prelucrării, ci sunt solicitate de persoana vizată pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale;

• persoana vizată (adică dumneavoastră ) a obiectat la prelucrarea pe baza intereselor legitime ale operatorului de date, în așteptarea verificării dacă motivele legitime ale operatorului le înlocuiesc pe cele ale persoanei vizate.

Dacă doriți să solicitați restricții, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de mai jos.

Dreptul de a dezactiva Cookie-urile

Aveți dreptul să dezactivați Cookie-urile. Setările din browserele de Internet sunt programate în mod implicit pentru a accepta Cookie-uri, dar le puteți reglaușor, modificând setările browserului.

Multe cookie-uri sunt utilizate pentru a îmbunătăți capacitatea de utilizare sau funcționalitatea site-urilor web / aplicațiilor; prin urmare, dezactivarea cookie-urilor vă poate împiedica să utilizați anumite părți ale site-urilor / aplicațiilor noastre, așa cum este detaliat în tabelul de cookie-uri relevant.

Dacă doriți să restricționați sau să blocați toate modulele cookie setate de site-urile / aplicațiile noastre (care vă pot împiedica să utilizeați anumite părți ale site-ului) sau orice alte site-uri / aplicații, puteți face acest lucru prin setările browserului. Funcția de ajutor din browserul dumneavoastră ar trebui să vă spună cum.

Pentru mai multe informații, consultă următoarele link-uri: http://www.aboutcookies.org/;

 

Pentru a vă răspunde la solicitare, este posibil să vă cerem o dovadă a identității.

 

CONTACT

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la modul în care tratăm și folosim datele dumneavoastră cu caracter personal sau doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră de mai sus, vă rugăm să ne contactați la DPO.ro@loreal.com sau în scris la adresa de corespondență 169A Calea Floreasca, etajul 6, corp A, sector 1, București.