garnierecomSuperUVVitaminCFluidoct23texturegeneric 3 1 garnierecomSuperUVVitaminCFluidoct23texturegeneric 3 1

Ce tip de protectie solara trebuie sa folositi pentru a va proteja pielea sensibila de arsuri?

Toata lumea stie despre pericolele expunerii la soare si despre necesitatea protectiei zilnice. Dar daca aveti pielea sensibila, trebuie sa va alegeti cu atentie protectia solara pentru a evita ingredientele care ar putea să o irite.

Zilele lungi de vara vor fi in curand alaturi de noi, aducand rochii de bumbac cool, slapi si o viata fara griji - cel putin acesta este visul! Singurele dezavantaje care se ascund in spatele fatadei insorite sunt binecunoscutele *pericole ale expunerii la soare*. Si cand vine vorba de *protectie solara*, *pielea sensibila* aduce propriile probleme suplimentare.

Cuprins

Pericolele expunerii la soare

Cu totii suntem constienti de necesitatea protectiei solare atunci cand petrecem o zi in gradina sau parc si cand suntem in vacanta, desigur, dar stiati ca pericolele expunerii la soare sunt mai raspandite? Chiar si in zilele cu cerul acoperit de nori, razele UV daunatoare pot penetra norii si apoi pot patrunde in piele. Pericolele includ o intreaga serie de riscuri, de la pielea uscata si aspra la petele decolorate pana la mult mai seriosul potential cancer de piele. Melanomul, imbatranirea prematura a pielii si aparitia petelor sunt toate efecte ale expunerii la soare pe termen lung, in timp ce arsurile solare sunt un efect pe termen scurt, toate acestea putand fi prevenite prin utilizarea unei protectii solare eficiente

Protectie solara pentru pielea sensibila

Cand vine vorba de a va alege protectia solara, pielea sensibila are cereri suplimentare, de aceea aveti nevoie de o formula special conceputa. Spray cu pulverizare fina, spray normal sau crema: alegeti-va dupa gusturile personale. Daca va place senzatia unei creme, Ambre Solaire Face Cream Sensitive Advanced Protect SPF50+ ofera o protectie completa pentru pielea sensibila. Pentru cei care prefera un spray usor, Ambre Solaire Sensitive Advanced Dry Mist Spray SPF50 + are o textura non-grasa care poate fi aplicata rapid. Daca aveti o piele uscata si sensibila, Sensitive Advanced hydrating mist SPF50+ va ofera protectie plus bonusul de hidratare incorporata.

Inarmati cu formula potrivita de protectie solara, reaplicand-o in mod regulat, puteti astepta cu incredere zilele calde si umede de vara, chiar si daca aveti pielea sensibila!