ActionControlClinicallytested96H3600542475235ActionControlClinicallytested96H3600542475235ActionControlClinicallytested96H3600542475235

Action Control Garnier Mineral Action Control Clinically Tested Deodorant antiperspirant roll-on pentru femei

Antiperspirant cu protectie 96h* anti-umiditate si confort optim al pielii.
Ofera protectie complexa in situatii extreme. Este delicat cu pielea subratului dupa epilare.
*Test instrumental

marime
50 ml

Detalii produs

Protectie 96h* impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute cu confort optim. Imbogatit cu Mineralit² si activi protectori de origine vegetala. ²Mineralit=Perlit

Beneficii

Fara alcool etilic. 


Utilizare

Agitati bine inainte de utilizare.

Ingrediente

AQUA / WATER, ALUMINUM CHLOROHYDRATE, DIMETHICONE, C14-22 ALCOHOLS, PARFUM / FRAGRANCE, STEARETH-100/PEG-136/HDI COPOLYMER, PERLITE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, DEXTRIN, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, PEG-4, PEG-4 DILAURATE, PEG-4 LAURATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, GERANIOL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE.


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.