Balsam de par Botanic Therapy Magnetic Charcoal Black Seed OilBalsam de par Botanic Therapy Magnetic Charcoal Black Seed OilBalsam de par Botanic Therapy Magnetic Charcoal Black Seed Oil

Botanic Therapy Balsam de par Botanic Therapy Magnetic Charcoal & Black Seed Oil

Balsamul purificator Botanic Therapy Magnetic Charcoal & Black Seed Oil pentru scalp cu tendinta de ingrasare si lungimi uscate contine o formula imbogatita cu ingrediente naturale: carbune activ si ulei hidratant de seminte de chimen negru.

marime
200 ml

Descriere produs

Balsamul purificator Botanic Therapy Magnetic Charcoal & Black Seed Oil pentru scalp cu tendinta de ingrasare si lungimi uscate contine o formula imbogatita cu ingrediente naturale: carbune activ si ulei hidratant de seminte de chimen negru. Formula 97% ingrediente de origine naturala. Formula noastra fara silicon, hidrateaza parul timp de 72h**, fara a lasa un efect de ingrasare. Ambalaj fabricat din 100% plastic reciclat*. *Cu exceptia colorantilor, aditivilor si capacului. **Test instrumental dupa aplicarea samponului + balsam. Acest produs este recomandat pentru scalpul cu tendinta de ingrasare si lungimi uscate.

Ingrediente

1281000 -INGREDIENTE: AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLYCINE SOJA OIL/SOYBEAN OIL, NIGELLA SATIVA SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL/SUNFLOWER SEED OIL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CHARCOAL POWDER, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TARTARIC ACID, POLYGLYCERIN-10, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, CETYL ESTERS, SODIUM DEHYDROACETATE, BENZOIC ACID, CARAMEL, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE. (F.I.L.Z70014675/1)

Utilizare

Dupa samponare aplicati pe parul umed, masati si apoi clatiti. Pentru rezultate optime, folositi intreaga gama Botanic Therapy Magnetic Charcoal & Black Seed Oil. Nu ingerati. Nu lasati la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.

Beneficii

Imbogatita cu carbune activ si ulei hidratant din seminte de chimen negru, formula noastra hidrateaza parul timp de 72h*, fara a lasa un efect de ingrasare. *Test Instrumental 


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.