Sampon Cirese Kids 250mlSampon Cirese Kids 250mlSampon Cirese Kids 250ml

Botanic Therapy Botanic Therapy Sampon Disney Kids Cirese

Botanic Therapy iti aduce lumea Disney in propria baie impreuna cu noul 2 in 1 sampon si balsam pentru copii potrivit tuturor tipurilor de par. Formulă noastra hipoalergenică si „făra lacrimi”, îmbogățită cu un complex de orez și lapte de ovăz organic curăță, descurcă și lasă părul ușor de pieptănat.  Testat pediatric. Fără silicon pentru o senzație naturală.

marime
250 ml

Descriere produs

Botanic Therapy iti aduce lumea Disney in propria baie impreuna cu noul 2 in 1 sampon si balsam pentru copii potrivit tuturor tipurilor de par. Formulă noastra hipoalergenică si „făra lacrimi”, îmbogățită cu extract de cireșe și ulei de migdale curăță, descurcă și lasă părul ușor de pieptănat.  Testat pediatric. Fără silicon pentru o senzație naturală.

Spalatul si descurcatul parului sunt acum mai usoare si mai distractive ca niciodata.


Ingrediente

1281101 E - INGREDIENTE: AQUA / WATER, AMMONIUM LAURYL S U L FAT E , SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, PRUNUS CERASUS FRUIT EXTRACT / BITTER CHERRY FRUIT EXTRACT, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYDROX I D E , GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE. (F.I.L Z70017488/1).


Utilizare

Aplicati pe parul umed, masati usor si apoi clatiti. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Nu ingerați. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență.


Beneficii

Imbogatita cu extract de cirese si ulei de migdale, formula noastra hipoalergenica si „fără lacrimi” curata, descurca si lasa parul usor de pieptanat.


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.