Masca Ricin 340mlMasca Ricin 340mlMasca Ricin 340ml

Botanic Therapy Masca de par Botanic Therapy Ricin Oil & Almond pentru par fragil cu tendinta de cadere

Masca fortificanta Botanic Therapy din gama Ricin Oil & Almond este conceputa special pentru  parul fragil, cu tendinta de cadere si are nevoie doar de 1 minut pentru a actiona

marime
340 ml

Ingrediente

1229058 – INGREDIENTE: AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL / CASTOR SEED OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, ACER SACCHARUM EXTRACT / SUGAR MAPLE EXTRACT, COCO-CARYLATE / CAPRATE, HYDROXYPROPYL GUAR***, HYDROXY- PROPYLTRIMONIUM CHLORID***, CAPRYLYL GLYCOL***, TARTARIC ACID, CETYL ESTERS, BENZOIC ACID***, CARAMEL, LINALOOL***, BENZYL ALCOHOL***, BENZYL SALICYLATE***, PARFUM / FRAGRANCE*** (F.I.L. Z70014730/1)


Descriere produs

Masca fortificanta Botanic Therapy din gama Ricin Oil & Almond este conceputa special pentru  parul fragil, cu tendinta de cadere si are nevoie doar de 1 minut pentru a actiona. Imbogatita cu ulei de ricin si ulei de migdale, formula noastra hraneste, fortifica si protejeaza parul impotriva caderii cauzata de rupere. Acest produs este recomandat pentru parul fragil, cu tendinta de cadere.


Utilizare

Aplicati pe parul umed, lasati sa actioneze pentru 1 minut, apoi clatiti. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. *Test instrumental. Nu ingerati. Nu lasati la indemana copiilor. 


Beneficii

Imbogatita cu ulei de ricin si ulei de migdale, ingrediente special alese pentru a iti oferi un par de 10X mai rezistent*. 


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.