Serum anti-imperfectiuni cu niacinamide, AHA + BHA Garnier Pure ActiveSerum anti-imperfectiuni cu niacinamide, AHA + BHA Garnier Pure ActiveSerum anti-imperfectiuni cu niacinamide, AHA + BHA Garnier Pure Active

Pure Active Serum anti-imperfectiuni cu niacinamide, AHA + BHA Garnier Pure Active, 30 ml

Serum anti-imperfectiuni imbogatit cu 4% [Niacinamide + AHA + BHA], reduce cosurile, petele si imperfectiunile oferind un ten cu aspect neted si uniform.

marime
30 ml

Descriere produs

Formula imbogatita cu 4% Niacinamide + AHA + BHA.
- AHA are capacitatea de exfoliere a pielii terne si neuniforme;
- BHA ajuta la reducerea cosurilor si micsorarea porilor; - Niacinamidele amelioreaza senzatia de disconfort cauzata de imprefectiuni;
- Carbunele, un ingredient de origine naturala care purifica si matifiaza tenul;
DOVEDIT CLINIC: Reduce imperfectiunile cu 35%*.
EFICACITATE DOVEDITA: Dupa prima utilizare, pielea se simte mai neteda si matifiata. Dupa 7 zile, textura si nuanta tenului au un aspect mai uniform**. Dupa 28 de zile imperfectiunile par reduse**.
*Test clinic, 43 voluntari, aplicare de doua ori pe zi, 28 de zile de utilizare. **Test de consumatori, 155 voluntari.

Utilizare

Aplicati pe fata curatata si masati usor pana intra in piele. Utilizati dimineata si seara ca un serum sau aplicati local pe imperfectiuni. Evitati zona ochilor.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Rutina tenului mixt, gras