1 0008 36005418896511 0008 36005418896511 0008 3600541889651

Ambre Solaire Spray cu protectie solara pentru copii Garnier Ambre Solaire cu formula Anti-Sand SPF 50

Ambre Solaire SPF 50 Spray protector ce reduce lipirea nisipului pe pielea copiilor.

marime
200 ml

SPRAY PROTECTIE SOLARA COPII AMBRE SOLAIRE CU FORMULA ANTI-SAND FPS50

Cu un sistem de filtrare brevetat Mexoryl® XL, spray-ul Garnier Ambre Solaire Anti-sand FPS 50 protejeaza impotriva razelor UVA si UVB. Ofera protectie impotriva efectelor daunatoare ale soarelui.

Utilizare

Sfatul 1: aplicati o protectie solara FPS rezistenta la apa. Inainte de fiecare expunere la soare acoperiti pielea cu spray protector din abundenta, uniformizand prin miscari circulare. O cantitate insuficienta de produs scade nivelul de protectie. Prin urmare, trebuie sa reaplicati frecvent si din abundenta pentru a menține protectia (mai ales dupa intrarea in apa, transpiratie sau dupa stergerea cu prosopul). Nu pulverizati direct pe fata. In cazul contactului cu ochii clatiti imediat din abundenta. A se agita inainte pana la auzul bilei.
Sfatul 2: Stai la umbră la orele de varf, de obicei între orele 11 si 15. Expunerea prelungita la soare este periculoasa.  Protectia solara nu va protejeaza 100% de soare. Nu expuneti la soare bebelusii si copiii mici.
Sfatul 3: Protejati copiii folosind palarii, tricouri şi ochelari de soare.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Franța într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.