6 motive pentru care parul este monoton 6 motive pentru care parul este monoton

De ce este parul vostru lipsit de viata? Primele 6 cauze ale parului monoton si cum sa le evitati

Te intrebi de ce parul tau a fost atat de lipsit de vlaga in ultima vreme?

Asadar, parul tau a fost fara vlaga in ultima vreme, dar nu stii sigur de ce. Iata sase motive obisnuite pentru aceasta problema, plus sfaturi referitoare la ce puteti face pentru a avea parul stralucitor din nou.

Uscaciune
Prima cauza a *parului lipsit de viata* sunt firele uscate, deteriorate. Cand parul nu este hranit, cuticulele sunt mai predispuse la deteriorare, lasandu-le cu o suprafata care nu este suficient de neteda pentru a reflecta lumina si stralucirea. O nutritie deficitara a parului este o cauza frecventa a parului lipsit de viata, deteriorat. Hranirea parului cu balsamuri bogate in emolienti, umectanti si substanțe nutritive va va ajuta sa il mentineti sanatos si ii va adauga un strat neted de strălucire si luciu.

Poluare
Stiati ca parul capteaza de fapt poluarea, lucru care reduce stralucirea, lasandu-l sa para lipsit de viata? Funinginea, murdaria si praful din aerul din jurul nostru se pot combina cu uleiuri prezente in mod natural pe par, ceea ce creeaza o acumulare care face ca parul sa para fara vlaga. Purtarea unei palarii poate ajuta la protejarea parului de poluare. Utilizand o data pe saptamana un tratament cu balsam, cum ar fi Elseve Marvelous with Argan and Camellia, puteti ajuta la mentinerea parului stralucitor si plin de viata.

Coafarea cu caldura
Uscarea la caldura ridicata sau folosirea placilor de par si ondulatoarelor prea des poate duce la deteriorarea, deshidratarea si chiar ruperea parului. Daca nu suportati ideea de a va usca parul natural, reduceți caldura uscatorului de par si folositi intotdeauna un agent de protectie impotriva caldurii atunci cand va coafati parul.

Decolorare si vopsire
Daca va vopsiti parul, alegeti cu grija vopseaua pentru a obtine un plus de stralucire din culoarea voastra. De exemplu, vopseaua de par este imbogatita cu ulei nu numai ca sa dureze mai mult, dar si pentru a da adancime și vibratie culorii voastre, pentru a netezi firele astfel incat sa reflecte lumina, oferindu-va in final un *par stralucitor*. Asigurati-va ca utilizati produse care adauga luciu parului pentru a va accentua culoarea și a rezista intre doua vopsiri fara sa para lipsit de viata. Incercați Elseve Marvelous with Argan and Camellia pentru a ameliora lipsa de viata a parului intr-un singur tratament.

Reziduuri de la apa dura
Daca locuiti intr-o zona cu apa dura, reziduul mineral invizibil se poate acumula pe parul vostru, ascunzandu-i stralucirea naturala. Scapa de reziduul mineral utilizand un sampon clarificator, urmat apoi de o hidratare profunda cu un balsam pentru a restabili umezeala parului si a netezi suprafata pentru un *par matasos * care straluceste.

Produse pentru ingrijirea parului