Lotiuni de corp superfood cu aloeLotiuni de corp superfood cu aloeLotiuni de corp superfood cu aloe

Superfood Lotiune de corp Garnier Body Superfood cu Aloe

Crema de corp cu extract de Aloe are un efect calmant si o absorptie rapida, oferind o hidratare in profunzime, pana la 10 straturi ale pielii*. Produsul este recomandat pentru pielea normala spre uscata. 

marime
380 ml

Detalii

Crema de corp cu extract de Aloe are un efect calmant si o absorptie rapida, oferind o hidratare in profunzime, pana la 10 straturi ale pielii*. Produsul este recomandat pentru pielea normala spre uscata.                                                    

*Straturile superioare ale epidermului.


Beneficii

Formula imbogatita cu extract de Aloe, foarte concentrat in nutrienti hidratanti si Magneziu - PCA, mineral de origine naturala cunoscut pentru proprietatile sale calmante.

Utilizare

Aplicati o cantitate generoasa pe pielea curatata in prealabil. Potrivit pentru utilizare zilnica. A nu se ingera. A nu se lasa la indemana copiilor mici fara supravegherea adultilor.

Ingrediente

AQUA/WATER GLYCERIN Purified water, Soybean, rapeseed, coconut, ALCOHOL DENAT. Sugar beet, sugar cane, corn molasses, ISOPROPYL PALMITATE Coconut, ALOE BARBADENSIS LEAF Aloe vera JUICE POWDER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER/SHEA BUTTER Shea kernel, SODIUM POLYACRYLATE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, MAGNESIUM PCA Mineral and beetroot, CAPRYLYL GLYCOL*, CITRIC ACID Fermentation of molasses, LINALOOL Fragrance or ant derivatives, GERANIOL Fragrance or plant deriveves, CITRONELLOL Fragrance or plant derivatives, BENZYL ALCOHOL, Do not eat PARFUM/FRAGRANCE


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.