cocoacocoacocoa

Superfood Unt de corp Garnier Body Superfood Cacao

Unt de corp cu efect reparator GARNIER BODY SUPERFOOD cu absorbție rapidă. Doza ta zilnică de îngrijire pentru pielea foarte uscată. 48h de hidratare. Test instrumental, 24 persoane. Produsul este recomandat pentru pielea foarte uscata.


marime
380 ml

Beneficii

Formula imbogatita cu cacao, foarte concentrat in nutrienti hranitori si Ceramide cunoscute pentru proprietățile sale reparatoare.

Ingrediente

AQUA / WATER, GLYCERIN, ISOPROPYL PALMITATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL STEARATE SE, CETYL ESTERS, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER / COCOA SEED BUTTER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, SODIUM POLYACRYLATE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, CARAMEL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE.

Detalii

Unt de corp cu efect reparator GARNIER BODY SUPERFOOD cu absorbție rapidă. Doza ta zilnică de îngrijire pentru pielea foarte uscată. 48h de hidratare. Test instrumental, 24 persoane. Produsul este recomandat pentru pielea foarte uscata.


Utilizare

Aplicati o cantitate generoasa pe pielea curatata in prealabil. Potrivit pentru utilizare zilnica. A nu se ingera. A nu se lasa la indemana copiilor mici fara supravegherea adultilor.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.