Masca de par Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal Black Seed OilMasca de par Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal Black Seed OilMasca de par Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal Black Seed Oil

Botanic Therapy Masca de par Garnier Botanic Therapy Magnetic Charcoal & Black Seed Oil

Masca hidratanta Botanic Therapy Magnetic Charcoal & Black Seed Oil este conceputa special pentru parul cu lungimile uscate si are nevoie doar de 1 minut pentru a actiona. Hidrateaza parul pentru 72h* si nu-l ingrasa.

marime
340 ml

Descriere produs

Masca hidratanta Botanic Therapy Magnetic Charcoal & Black Seed Oil este conceputa special pentru parul cu lungimile uscate si are nevoie doar de 1 minut pentru a actiona. Hidrateaza parul pentru 72h* si nu-l ingrasa. Imbogatita cu carbune activ si ulei hidratant din seminte de chimen negru, formula noastra hidrateaza si hraneste parul, fara a lasa un efect de ingrasare. Formula 97% cu ingrediente de origine naturala. *Test instrumental. Acest produs este recomandat pentru scalpul cu tendinta de ingrasare si lungimi uscate.


Ingrediente

1217466 D - INGREDIENTE: AQUA/WATER, AMMONIUM LAURYL SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, NIGELLA SATIVA SEED OIL, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CHARCOAL POWDER, CITRIC ACID, POLYGLYCERIN-10, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, BENZOIC ACID, CARAMEL, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE. (F.I.L.Z70015011/1).


Utilizare

Aplicati pe parul umed, masati si apoi clatiti. Pentru rezultate optime, folositi intreaga gama Botanic Therapy Magnetic Charcoal & Black Seed Oil. Nu ingerati. Nu lasati la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.


Beneficii

Imbogatita cu ingrediente naturale: carbune activ si ulei hidratant din seminte de chimen negru, formula noastra atrage sebumul ca un magnet, curata parul de impuritati si-l mentine hidratat timp de 72h*. *Test instrumental


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.