Apa micelara matifiantaApa micelara matifiantaApa micelara matifianta

Skin Naturals Apa Micelara Garnier Skin Naturals cu efect de matifiere

Apa Micelara pentru ten mixt si sensibil curata, indeparteaza machiajul, impuritatile, urmele de poluare, matifiaza si regleaza sebumul. Potrivita inclusiv pentru ochii si buze. Nu necesita clătire. Zero reziduuri* de produs.

marime
400 ml

Descriere produs

Apa Micelara pentru ten mixt si sensibil curata, indeparteaza machiajul, impuritatile, urmele de poluare, matifiaza si regleaza sebumul. Potrivita inclusiv pentru ochii si buze. Nu necesita clătire. Zero reziduuri* de produs.

*Reziduuri vizibile de produs. Test de consumatori, 112 voluntari. 84,8% aprobă.


Beneficii

Formula imbogatita cu Micele: 

- agenti de curatare invizibili, ce atrag machiajul, impuritatile si urmele de poluare ca un magnet, curatand eficient, fara frecare.

- formula racoritoare, fara parfum

- reglează excesul de sebum fara sa usuce tenul


Utilizare

Cu ajutorul unei dischete demachiante, fara sa frecati, aplicati pe fata, ochi si buze, dimineata si seara. Nu necesita clatire.


Ingrediente

AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, POLOXAMER 184, ALCOHOL DENAT., DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM BROMIDE.


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.

Rutina tenului sensibil