Mastile de fata cu carbune: cum pot ele elimina punctele negre? Mastile de fata cu carbune: cum pot ele elimina punctele negre?

Mastile de fata cu carbune: cum pot ele elimina punctele negre?

Scapa de acele enervante puncte negre cu puterea de curatare a unei masti de fata cu carbune. Descoperiti cum va poate ajuta carbunele cu puterile sale de purificare naturala sa va detoxificati pielea si de ce o masca de carbune este completarea perfecta a oricărei rutine de ingrijire a pielii cu puncte negre.

O rutina pentru ingrijirea tenului pentru combaterea punctelor negre nu trebuie sa fie dificila sau sa va ia mult timp. Mastile de fata au fost intotdeauna o parte valoroasa a unui regim de ingrijire a pielii, dar mastile de fata care vizeaza punctele negre, cum ar fi o *masca de fata cu carbune*, sunt un produs special care este pus la dispozitia voastra acum. Cititi mai departe pentru a va face o imagine completa.

Cuprins

Ce este o masca de fata cu carbune?

* Mastile de fata* exista de mult timp, iar actiunea lor de curatare profunda a fost intotdeauna apreciata pentru rolul sau in mentinerea pielii proaspete si curate. *Carbunele* activ este o forma procesata de carbon cu milioane de pori mici pe exteriorul sau, care ii ofera o suprafată mare pentru absorbtie. Datorita acestei proprietati carbunele a fost folosit de secole ca un de-poluant pentru aer si apa. Atunci cand este utilizat ca parte a unei formule de masca de fata, carbunele este, de asemenea, remarcabil de eficient in eliminarea impuritatilor de pe piele. Acest ingredient natural se leaga de fapt de impuritati pe care le absoarbe apoi in propria sa structura, ajutand astfel la curatarea porilor infundati ce pot duce la aparitia punctelor negre. Carbunele este, de asemenea, un excelent exfoliant natural, care va ajuta sa aveti o piele neteda si proaspata, care sa arate stralucitoare si sanatoasa. Puteti vedea cum acest lucru face din carbune un ingredient vital in *mastile de fata pentru puncte negre* la fel ca si in alte preparate de ingrijire a pielii

3 beneficii ale unei masti de fata cu carbune pentru eliminarea punctelor negre

  • Carbunele absorbe toxinele din alte parți ale corpului, o masca de fata cu carbune poate ajuta la extragerea impuritatilor din piele pentru a face ca porii sa para mai mici si mai curati.
  • Este un ingredient natural care nu irita pielea.
  • Acest ingredient adaptabil funcționeaza bine ca parte a unei rutine mai largi de ingrijire a pielii pentru a tine imperfectiunile la distanta. Garnier recomanda inceperea oricarui regim bun de ingrijire a pielii cu curatarea. Daca aveti un ten gras care este predispus la punctele negre, utilizați Pure Active Cleansing Gel pentru a inlatura impuritatile si pentru a mentine pielea grasa sub control. Pure Active 3in1 Charcoal este un alt produs de curațare care valorifica cu adevarat puterea carbunelui pentru a curata porii si poate fi folosit ca o spalare, scrub sau masca traditionala pentru a reduce punctele negre și a le ține la distanta. Daca va place ritualul de dedicare a timpului doar pentru voi pe care vi-l ofera o masca de fata, rasfatati-va cu masca saptamanala Pure Active Peel Off Mask. Sau tratati o anumita parte a problemei, cum ar fi nasul sau fruntea, cu Pure Active Strips, care va permit sa ajungeti direct la zona vizata. Și indiferent de tipul de piele pe care il aveti, dupa curatare, dupa aplicarea mastilor de fata sau a benzilor, aplicati intotdeauna o crema hidratanta.

Combinați propriul regim de ingrijire a pielii cu expertiza lui Garnier in formulele care utilizeaza carbunele, iar acele neplacute puncte negre ar putea deveni curand istorie!