Masca Honey 340mlMasca Honey 340mlMasca Honey 340ml

Botanic Therapy Masca de par Honey & Beeswax pentru par deteriorat cu tendinta de rupere

Masca reconstituanta Botanic Therapy din gama Honey Treasures este conceputa special pentru parul deteriorat, cu tendinta de rupere si are nevoie doar de 1 minut pentru a actiona

marime
340 ml

Ingrediente

1161393 A – INGREDIENTE: AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, ISOPROPYL MYRISTATE, CETYL ESTERS, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, MEL / HONEY, CERA ALBA / BEESWAX, CAPRYLYL GLYCOL**, CITRIC ACID**, TARTARIC ACID, BENZOIC ACID**, CARAMEL, COUMARIN, LIMONENE**, BENZYL ALCOHOL**, BENZYL SALICYLATE**, PARFUM / FRAGRANCE** (F.I.L. Z70012255/1).


Descriere produs

Masca reconstituanta Botanic Therapy din gama Honey Treasures este conceputa special pentru parul deteriorat, cu tendinta de rupere si are nevoie doar de 1 minut pentru a actiona. Imbogatita cu ceara de albine si miere, formula noastra umple fisurile din firul de par, reface si protejeaza impotriva ruperii parului. Acest produs este recomandat pentru parul foarte deteriorat.


Utilizare

Aplicati pe parul umed, lasati sa actioneze pentru 1 minut, apoi clatiti. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.

*Test instrumental. Nu ingerati. Nu lasati la indemana copiilor.


Beneficii

Imbogatita cu ceara de albine si miere, ingrediente special alese pentru ca parul tau sa aiba de 2X mai putin fire despicate* si de 10X mai putine fire rupte*.

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare

g pe 10mL

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.