masca de par pentru par deterioratmasca de par pentru par deterioratmasca de par pentru par deteriorat 2 (8)2 (8)2 (8) 3 (6)3 (6)3 (6) 4 (6)4 (6)4 (6) 5 (3)5 (3)5 (3) 6 (1)6 (1)6 (1) 7 (1)7 (1)7 (1) 888

Botanic Therapy Masca de par Honey Treasures pentru par deteriorat cu tendinta de rupere

Masca reconstituanta Botanic Therapy din gama Honey Treasures este conceputa special pentru parul deteriorat, cu tendinta de rupere si are nevoie doar de 1 minut pentru a actiona

marime
340 ml

Descriere produs

Masca reconstituanta Botanic Therapy din gama Honey Treasures este conceputa special pentru parul deteriorat, cu tendinta de rupere si are nevoie doar de 1 minut pentru a actiona. Imbogatita cu 3 tipuri de miere (acacia, manuka, lavanda), formula noastra adreseaza principalele 3 probleme ale parului deteriorat: varfurile despicate, ruperea firelor de par si fisuri ale fibrei capilare. Repara intens parul si ofera pana la o saptămana de hidratare*.
 
*Test de consumatori pe 78 de persoane.

 

Acest produs este recomandat pentru parul foarte deteriorat.
 

Beneficii

Imbogatita cu 3 tipuri de miere recunoscute pentru proprietatile lor reparatoare, fortifiante si hranitoare (acacia, manuka, lavanda), formula noastra reparatoare reface si umple fisurile din firul de par, adresand problemele parului deteriorat, pentru de 2X mai putine varfuri despicate** si de 10X mai putine fire rupte**.
 
**Test instrumental

Utilizare

Aplicati pe parul umed, lasati sa actioneze pentru 1 minut, apoi clatiti. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. Nu ingerati. Nu lasati la indemana copiilor.
 

Ingrediente

AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, ISOPROPYL MYRISTATE, CETYL ESTERS, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, MEL / HONEY, MEL EXTRACT / HONEY EXTRACT, GLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TARTARIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, CARAMEL, COUMARIN, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL SALICYLATE, PARFUM / FRAGRANCE. (F.I.L. Z70034201/1)

Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Germania într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.