De ce este apa micelara excelenta pentru pielea sensibila? Beneficii si modul de utilizare a acesteia De ce este apa micelara excelenta pentru pielea sensibila? Beneficii si modul de utilizare a acesteia

De ce este apa micelara excelenta pentru pielea sensibila? Beneficii si modul de utilizare a acesteia

Pielea sensibila este usor iritata atunci cand utilizati atat produse de curatare cat si metode gresite. Ce este apa micelara si care sunt beneficiile utilizarii acesteia pentru ingrijirea pielii sensibile?

Cuprins:

Daca aveti pielea sensibila, atunci stiti ca rutina zilnica de curatare poate fi dificila. Sa va frecati fata pentru a scapa de ultimele urme de machiaj este ultimul lucru pe care ar trebui sa-l faceti, dar lasarea reziduurilor acolo ar putea irita pielea delicata. Cum ar fi daca ati putea sa va curatati fata pana la capat fara a mai fi nevoie sa va frecati sau chiar sa va clatitii? Introduceti *apa micelara*.

Ce este apa micelara?

Apa micelara este un produs de curatare super-delicat care revolutioneaza ingrijirea fetei acasa si in intreaga industrie a frumusetii. De avantajele *Apei micelare* beneficiaza in special pielea sensibila. Imaginati-va o sticla de apa in care sunt suspendate miliarde de molecule speciale cu capete iubitoare de apa si cozi iubitoare de ulei. Cand aceste molecule intalnesc murdarie sau impuritati, ele o inconjoara cu cozile indreptate spre interior si capul indreptat spre exterior, formand un grup cunoscut sub numele de micela. Micela se curata prin atragerea murdariei si prinderea ei. Micelele atrag usor, ca magnetii, impuritatile pentru a bloca acumularea de ulei, reziduurile de machiaj si chiar fumul in grupuri care se indeparteaza usor de pe piele.

De ce este buna apa micelara pentru pielea sensibila?

Apa micelara este un produs de curatare foarte delicat care revolutioneaza ingrijirea fetei la domiciliu si in industria de infrumusetare. Va curata pielea fara sa depuneti efort - si, in mod crucial, fara a perturba echilibrul delicat de care pielea voastra sensibila are nevoie pentru a prospera. Aceasta operatiune delicata respecta bariera pielii, astfel incat sa va puteti curata complet fata, fara teama de iritare, facand-o ideala pentru pielea sensibila. Si, daca pielea voastra este usor uscata de la apa dura, puteti folosi apa micelara pentru a curata fara clatire! Surfactantii blanzi din apa micelara elimina impuritatile si uleiul, in timp ce glicerina are un efect de netezire si hidratare.

Cum se foloseste apa micelara

Apa micelara este usor de utilizat. Doar turnati putin pe un tampon de bumbac si stergeti-va usor fata printr-o miscare circulara pentru a indeparta reziduurile. Pentru a curata zona fragila a ochilor, incercati Micellar Oil-Infused Cleansing Water for Delicate Skin and Eyes by Garnier. Aceasta formula aprobata de dermatologi contine albastrele, un extract natural folosit de secole pentru a curata si ingriji pielea din jurul ochilor. Pentru a dizolva reziduurile persistente dec machiaj de pe alte parti ale fetei, Garnier Skin Naturals Micellar Cleansing Biphase Water este o optiune excelenta. Acest produs de curatare delicat, dar silitor, se foloseste ca toner si chiar functioneaza si la machiajul rezistent la apa. Sau, pentru un produs de curatare complet care poate fi folosit si ca spalare traditionala a fetei cu clatire, incercati clasicul Micellar Water for Sensitive Skin de la Garnier, un produs de curatare delicat, dar temeinic, care respecta ecosistemul delicat al pielii.