DMI SKINCARE MICELLAR CLASSIC DIGITAL BRANDPAGE Content Bloc 5F MAY23 DMI SKINCARE MICELLAR CLASSIC DIGITAL BRANDPAGE Content Bloc 5F MAY23

BB cream: care sunt beneficiile sale si de ce ar trebui sa faca parte din rutina ta?

BB cream este pe scena doar de cativa ani si, desi probabil ati auzit de ea, este posibil sa nu stiti exact ce este. Acest produs extrem de eficient, multifunctional, poate sa va hidrateze pielea, sa o protejeze de soare, sa o pregateasca inainte de a va machia si chiar sa actioneze ca un concealer.

Sunt mari sanse sa fi auzit de ea, dar stiti cu adevarat *pentru ce este folosita crema BB*? Aceasta crema puternica si versatila a fost initial dezvoltata pentru a ajuta pacientii sa-si calmeze si sa-si protejeze pielea dupa peeling-ul chimic. Dupa ce au descoperit numeroasele *beneficii ale utilizarii BB cream*, expertii in domeniul frumusetii au ajutat-o sa faca saltul pe piata de masa, unde a crescut in popularitate din anul 2000. Pentru mai multe informatii despre ceea ce poate face acest produs pentru voi, cititi mai departe !

Cuprins

Rolul cremelor BB?

* Cremele BB * pot contine o varietate de ingrediente active diferite. Cele mai frecvente includ protectie solara, vitamina C, acid hialuronic si antioxidanti. Aceasta combinatie inseamna ca un singur produs poate simultan sa hidratateze, sa uniformizeze culoarea pielii, va poate lumina tenul si poate ascunde imperfectiunile mici.

Ce fel de creme BB sunt ?

Creme diferite se pot concentra pe diferite probleme. Un produs bun per ansamblu este BB Cream Classic Skin Perfector 5-în-1 de la Garnier, care are o formulă hidratanta care include vitamina C si pigmenti minerali pentru a ascunde imperfectiunile si a proteja pielea. Daca preferati o abordare mai naturala, incercati Garnier Skin Active BB Cream Naturals, care contine ceai verde de origine naturala care va va uniformiza culoarea pielii si va oferi tenului o stralucire sanatoasa.

Cum ar trebui sa o folosesc?

Acest lucru depinde de ceea ce incercati sa obtineti de la produs. Daca iti place ideea de servicii complete, * BB cream * este o optiune excelenta pentru o crema hidratanta de dimineata, fond de ten si protectie solara toate dintr-o data. Pur si simplu curatati, aplicati o cantitate mica de BB cream pe toata fata, dati-va repede cu niste ruj si rimel si iesiti pe usa! Daca nu va deranjeaza sa dureze un pic mai mult timp, considerati-o ca pe o baza usoara inainte de a continua cu rutina obisnuita.
Acum, ca stii putin mai multe despre BB cream, ce mai astepti? Alegeti produsul preferat si incepeti sa profitati astazi de *beneficiile BB cream*.