Balsam Garnier Botanic Therapy Rice Cream Organic Oat Milk pentru par si scalp sensibilBalsam Garnier Botanic Therapy Rice Cream Organic Oat Milk pentru par si scalp sensibilBalsam Garnier Botanic Therapy Rice Cream Organic Oat Milk pentru par si scalp sensibil

Botanic Therapy Balsam Rice Cream & Organic Oat Milk pentru par si scalp sensibil

Balsamul Botanic Therapy Rice Cream & Organic Oat Milk pentru par si scalp sensibil contine o formula imbogatita cu ingrediente naturale: complex de orez si lapte de ovaz organic

marime
200 ml

Descriere produs

Balsamul Botanic Therapy Rice Cream & Organic Oat Milk pentru par si scalp sensibil contine o formula imbogatita cu ingrediente naturale: complex de orez si lapte de ovaz organic. Formula noastra hipoalergenica faciliteaza pieptanatul si actioneaza ca un scut ce protejeaza si hidrateaza parul si scalpul. Acest produs este recomandat pentru parul si scalpul sensibil.


Ingrediente

1161370 B - INGREDIENTE: AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT / OAT KERNEL EXTRACT, ORYZA SATIVA STARCH / RICE STARCH, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, TARTARIC ACID, CETYL ESTERS, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, PARFUM / FRAGRANCE. (F.I.L Z296646/1).


Utilizare

 Dupa samponare aplicati pe parul umed, masati si apoi clatiti. Pentru rezultate optime, folositi intreaga gama Botanic Therapy Rice Cream & Organic Oat Milk. Nu ingerati. Nu lasati la indemana copiilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.


Beneficii

Imbogatita cu un complex de orez si lapte de ovaz organic, formula noastra hipoalergenica faciliteaza pieptanatul si actioneaza ca un scut ce protejeaza si hidrateaza parul si scalpul.


Impactul social și asupra mediului

La Garnier ne angajăm să reducem impactul produsului asupra mediului pe tot parcursul vieții sale, de la producția acestuia în fabrică și până la utilizare, pentru a oferi consumatorilor o transparență deplină. Metoda de calcul este validata de experți independenți și datele sunt verificate de un auditor independent global, recunoscut, Bureau Veritas Certification.

Impactul global asupra mediului

Amprenta de carbon

g(1) per doză de utilizare ( g pe 10mL)

Amprenta de apă

(2) per doză de utilizare

pe 10mL

Condiții de fabricație

Fabricat în Polonia într-o fabrică responsabilă

Recuperarea deșeurilor:

Energie regenerabilă:

(3)

Impactul ambalajului asupra mediului

% din carton/hârtie certificată FSC sau PEFC:

(4) (3):

(5) (4) :

Se poate reumple sau reutiliza:

Impactul social al produsului

Ingredientele și componentele acestui produs provin de la furnizori ce s-au angajat să respecte principiile fundamentale ale ONU privind standardele și drepturile ce țin de muncă.

Descoperiți metodologia folosită în evaluarea noastră și toate implementările pe care le facem pentru a reduce împreună impactul nostru asupra Planetei.